Vi har ett litet stall som fyller upp en äldre ladugård till hälften där en port delar av. Där finns fyra boxar samt en mindre lösdrift.

En sadelkammare och ett rum med diskbänk och tvättmöjligheter.

En välbelyst paddock med måtten 20 x 40 och paddel underlag med en liten hinderpark.

När vi köpte gården 1998 var stallet ett suggstall med 13 st grisningsboxar. Den förra ägaren hade varit satelit besättning med 26 suggor.  Vi själva prövade också att vara smågrisproducenter då vi sommaren 1998 hade en grisning. Men det fick räcka... blev lite väl mycket skottkärrekörning.

Hösten 2002 flyttade de första hästarna in, då vi tog hand om två travston med föl åt polisen. Dessa fick gå på lösdrift i en storbox i ladan. Hage hade vi sen innan eftersom vi lånat "moster Karins" lilla shettis samma sommar.

Dessa två ston skulle föla frampå vårkanten och när det sen närmade sig fölning kände vi att det var bästa att införskaffa två hästboxar.  
Men några veckor före beräknad fölning hämtades alla fyra hästarna och boxarna låg oupppackade.

Senare i april samma år (2003) köpte vi en ponny till Hanna, Cress och bums fick vi riva ut svininredningen och sätta in de två hästboxarna. Senare flyttade även Yosephine in.

I april 2005 inköptes nästa häst, Bogaloss, och då behövdes det en till box. Samtidigt delades  stallet av för att inte det skulle bli så stort.

2006 lånade vi shetlandsponnyn Petite. Dena gången blev det fyra hästar och tre boxar. Det blev till att inhandla en shettisbox som fyllde ut det sista utrymmet. 

Det finns möjlighet att bygga minst 2 boxar till i det avdelade utrymmet, vilket fram tills nu har varit både utrymme för foder och kaniner och allmän förvaring i olika perioder. Nu (2017) är vi på bristningsgränsen med plats, så frågan är inte om det blir några nya boxar snart..

2007 byggdes paddocken. Vi fick tag i en belysning som suttit på Stallbackabron i Trollhättan - den lyser upp halva Bolstad. Underlaget är Paddex, inte de billigaste, men kanske billigt ändå då det inte skulle behöva göras så mycket förarbeten jämfört med vanliga sandpaddockar.

2009 gjordes det iordning en uppvärmd sadelkammare. I anslutning till stallet har vi också ett rum med diskbänk, en gammal stor tvättmaskin och ett torkskåp.