Gästbok

Roligt att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning och du som vi inte känner...skriv du oxå och berätta lite om dig och varför du hittade just till vår hemsida - klicka sen på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Skriv vem du är och gärna din mailadress eller varför inte oxå maila om du har mer att berätta än vad som får plats här. (se mailadress under kontaktinfo)

14. jan, 2022

Maja Carlsson Runström (født Larsdotter)

Hei!

Etter hva jeg forstår bodde min tipptippoldefar og familie (Johannes Carlsson Runström/Maja Carlsson Runström (født Larsdotter) enten som tjenestefolk eller som torpare.Kommer innom neste gang jeg er på de kanter😊Hilsen

Per Watz

Webbsida 22. sep, 2018

Carl-Ewert Berg

Synnerligen trevlig hemsida

23. dec, 2014

Ingrid

Hej letade upp din sida efter vår konversation på Fb om sekt D welsh i ridponnyaveln. Rolig sida med mkt intressant att läsa! Lycka till. med de fina hästarna! Hälsn ingrid

23. dec, 2014

Ingrid

Hej letade upp din sida efter vår konversation på Fb om sekt D welsh i ridponnyaveln. Rolig sida med mkt intressant att läsa! Lycka till. med de fina hästarna! Hälsn ingrid

23. dec, 2014

Ingrid

Hej letade upp din sida efter vår konversation på Fb om sekt D welsh i ridponnyaveln. Rolig sida med mkt intressant att läsa! Lycka till. med de fina hästarna! Hälsn ingrid

8. dec, 2014

Henric Oscarsson

Hej

Tack för trevligt sällskap på eurotier-mässa
Snygg hemsida och fina stallar ser jag
Var intresserad av ert försök att föda upp grisar utan Soja och vore glad om man kunde få se på ett recept
MVH

Webbsida 30. sep, 2012

Christina Nord

Hej:)! Nu hittade jag er hemsida!
Ska bli spännande att följa Hanna och Mango på deras äventyr tillsammans!

Nu är vår hemsida igång igen:)! Kommer snart uppdatering där!
www.stuterirubin.nu

22. aug, 2012

Heather Millsy

Heya Bertil and family,
It is over a year since we visited you at your lovely farm.
Your website is great to look at, and see the photos of your home.
A big hello to you from downunder xo Heather
PS- Dad turns 60 on 29th March 2014, make
it an excuse to re-visit? come to a party?

14. maj, 2012

Ulla johansson / Markustorp 120 Gestad

Hej ! jag satt och Googlade på Gestad och Bolstad och hittade er fina hemsida.Jag är nyfiken av trakterna, pga att jag bor permanent i Gestad, numera. Sture och Inez har jag träffat vid ngra tillfällen och då blir ju historiken om Gaseberg,ännu mer intressant.

Webbsida 18. feb, 2012

Håkan Lind

Hittade ett klipp i en gammal klocka som säger att Bryngel I Gaseberg var min fars mormorsmors bror och att han hade tillverkat klockan. Spännande, måste ta reda på mer.

10. okt, 2011

Roger eriksson

Hej jag heter Roger Eriksson.
Jag googlade lite på Mimmi Engberg och hamnade här.
Jag har varit förlovad med mimmi i 5 år och vet vad hon går för. Hon har en bra läromästare i sin far Per-Uno som har suttit i fängelse i flera omgångar för ekonomisk brottslighet och bedrägerier. Jag råder dej att inte ha det minsta med henne att göra, både PU och hon har "blåst" mej på några hundra tusen kronor och år på kronofogdens svarta lista

27. jul, 2011

ständig besökare

Ska ni inte uppdatera sidan snart? :)

1. jun, 2011

Daniella Daoud

Hej! Jag är jätte nöjd med Piraten!
Han har skött sig bra under den tiden som han har varit hos oss.
Hälsningar Daniella och Piraten

12. apr, 2011

Mikael Bergqvist

Hej alla "Gasebergare"
Av en ren slump mitt i ett Googlande fick jag se "Gaseberg" i resultatlistan. Kunde inte riktigt placera det omgående..men kände att jag var tvungen att trycka på länken.....OCH DÄR FINNS NI :-)


Hoppas att allt är bra med er & hälsa till hela ligan /// Micke

26. mar, 2011

Elisabeth Fogelberg

Min morfar är Axel Dafgård. Det står att han dog 1949, men han dog 1959. Det var hans hustru Maria Dafgård som dog 1949. Han har berättat för mig att en tromb tog taket på ladugården en gång och han visade mig tidningsurklipp med bild och text. Min morfar köpte gården under kriget dels för att ha något att åka till och dels för att ha tillgång till matvaror. Axel Dafgård var charkuterist med affärer i Vänersborg. Hans dotter hette Siv Dafgård, som är min mor. Min morfar älskade Gaseberg och pratade mycket om denna gård. Jag gratulerar till denna fina gård och glädjen att vara nära naturen.
Vänliga hälsningar
Elisabeth Fogelberg

2. okt, 2010

oss själva

Snälla gamla matte/mattar (från Stockholm....???) Tappat bort "telefonnummer". Gärna att du/ni hör av er. Vill gärna veta för att på rätt sätt rida och utveckla Rutger till de han är.... och höra va han gjort och så. Världens mysigaste och "bästa" STORA D-ponny ä va han är. Han får ofta kommentarer för att han är så otroligt snäll för att bara var fem år. Och han ser såå läcker ut som dressyrponny (han blev ingen hoppeponny - det kanske inte passade honom ???) Vet en del sen innan från annat håll men hör av er på tex mail snälla.....

2. okt, 2010

gamla matte

Hej! Vad roligt att läsa om och se så fina bilder på Reitlands. Han är värd massor av kärlek!

27. sep, 2010

Maria

Stort grattis till sergern i Ungponnychampionatet!!:0 Fantastiskt! nu vill vi som var sjuka o missade alltihop se bilder gärna även på min stora favvis Poetic Kelly....:) Oh så roligt, fira nu ordentligt o ta igen lite glädje efter alla vedermödor!!

15. sep, 2010

Kerstin Hagsgård

Hej
Vilken jättefin hemsida. Roligt att läsa både om dåtid och nutid.
Kusinen Kerstin

3. sep, 2010

Lisa Öhrström

Hej!
Nu börjar det snart bli höst och allt vad det innebär med installningförberedelser mm. Pirat verkar trivas bra. Kommer springande i hagen när man ropar och är underbar att hantera. Linn och Tove har börjat ridskola i Sjuntorp på fredagar och vi pratar om att ta med Pirat till lektionen var sin gång. Det ser de fram emot!!! Det var helt ok för Ewonne Kummel /ridläraren/ och det var även ok att Daniella gjorde detsamma. Vi skalll bara stämma av med er framöver också. Töserna blev taggade av 1:a teorilektionen i fredags där de förstod allt de kunde lära sig på Pirat. Nu är det sittbenslära på Pirat för hela slanten :-))
Ha det så bra
Hälsningar Lisa

26. jul, 2010

Daniella Daoud

Hej!
Jag är så nöjd med Pirat att det nästan inte är sant. Han sköter sig så bra och är så snäll. Han är alltid så glad och vi har kul ihop:) Häromdagen när jag red ut barbacka på ett gärde, så säger mamma " prova en galopp " och fast det var barbacka på ett gärde gick det sååå bra. Han gör precis som man säger till homon. Han är väldigt lydig och lysnar på det man vill!
Och det är inte så konstigt för han är ju faktist världens bästa B-ponny:)
Hälsningar Daniella!

19. jul, 2010

Sture Petersson

Fantastisk sida !
Finns det någon mer i Sverige som har en sådan sida?
Grattis ! Sture

4. jul, 2010

Tove och Linns mamma Lisa

Hej!
Töserna har nu lärt känna Pirat riktigt bra! Han är en underbar ponny och härlig att handskas med. Vi försöker rida varierat och det kan bli drygt en timme, först ut en sväng i skog o grusväg och sen ca 20 min i ridhuset. Då är han mjukt uppvärmd och går jättefint i lugn trav och några galopp varv. Hoppning har bara blivit sporadiskt i skogen över små naturhinder. Det gillar han! Efter turen stretchar jag (Patricia har visat) och det verkar han vara van vid. Vi tänkte ta hjälp av en tjej i stallet (Sara) som kan ge lektioner. Bättre ibland att någon annan än vi mammor som ger instruktioner!!!Vi har god koll på matintaget så han håller bra hull.
Ha´ en skön sommar! Hälsningar Lisa

16. jun, 2010

Alexandra Johansson

Hejsan! Jag undrar bara om ni kanske vet var lille Roy har tagit vägen? Det var min första ponny ( ca 10 år sedan jag såg honom sist) och har undrat så om han fortfarande finns kvar någonstans. Har ju försökt få tag på info från min mamma men det har hon snurrat bort... Tack på förhand! Kram Alexandra

15. jun, 2010

Gabriella Pettersson

Hejj :D
Har ni kvar Pirat än ?
Det var jag som red hon som medryttare :)
skicka sms om ni har kvar honom .. ksk kan börja rida igen ? ;)
elr Maila :D <3

16. maj, 2010

Gaseberg

Skriv vem ni är och gärna din mailadress här eller via kontaktinfo om ni skickar ngt meddelande, de är trevligt att veta vem som är hemsidans gäster.

Hälsningar Hillevi

14. maj, 2010

jessica

Ja, Det är ju så himla synd att hon skulle ha oturen att komma till en så okunnig människa! För alla kunde ju se på långa vägar att den hästen var inte helt frisk det sista. Jag såg dom starta på Gota med den ponnyn. Hästen haltade på framridningen. En vän till mig hade sagt till dom att hästen haltar ju och fick till svar " Men det är bara i ena varvet, så jag rider i andra. Det går nog bort" Okunnighet!

13. maj, 2010

Svar

Hej Jessica.
Önskar att det hade varit så lätt, för det är så ledsamt.
Men jag tolkar att det är det en rad olyckliga omständigheter som gjort att det blivit så här. Och även fast man själv tycker man har rätt så finns det många olika åsikter och sätt att se på det. Men de kunde lyssnat då när jag ringde..... I deras fall beror det nog på okunskap och att de runtomkring inte sett och vetat om bakgrunden. Utan dessa inklusive tränare, har sett en "lite knackig" häst som gjort det hon ska - hon var och är så otroligt lydig och snäll och hoppar säkert det mesta i lägre höjder trots att det tar emot.
Och att dessa nya ägare "handlat i god tro" i deras tycke, då de inte förstått de muntliga instruktioner som jag hoppats skulle komma fram, att det är/var en promenad häst dom fått.
Vi röntgade henne inte då hösten 2008, just med tanke på att vi då inte visste om vi hade någon försäkring eller ej. Fick då inte svart på vitt och kunnat använda ett sådant "bevis" nu : att den här hästen håller inte för det som ni ville använda den till, (därav fick jag en telefonlur i örat).
Då när vi lämnade över henne gick jag på min intution vad det gäller hennes hållbarhet och användande, inklusive det vi summerade ner vad det gäller Mimmis hästaffärer och hästhanterande.
Jag kände i det läget också att en röntgen egentligen bara skulle konstaterat det vi redan visste, och vad hade det hjälpt. Trodde att hästen borde få ett bra liv och hålla för i alla fall promenadridning. Hon var inte synligt halt då före veterinärbesiktningen förutom att hon vägrade och visade hältan sen vid böjprovet och då var det som sagt inte bara på ett ben.
Hon var så fin då när hon var hos oss. Otroligt snäll inte en tillstymmelse av ponnyhumör utan känslig varmblodstemprament. Glansig päls så otroligt tjock svans har aldrig sett en sån tidigare och så snäll, så det kändes grymt att ta bort henne då.
Hillevi

13. maj, 2010

jessica Karlsson

varför anmäler ni inte dom som har sedra nu för djurplågeri? Ni har tillräckligt för att kunna göra det. Det är synd om hästen.

Webbsida 5. maj, 2010

Sofia Björserud

Hej
Fin hemsida ni har. Och snygga fuxar :)
Mvh Sofia Björserud

11. apr, 2010

Bittami

Kollade in lite så man håller sig uppdaterad om vad som händer och sker. Sådde själv havre precis - dvs kattgräset i Surris balkonglåda.

6. apr, 2010

MormorHej, jag bara undrar ! Kram mormor.

22. mar, 2010

Lisa Öhrström

Hej!
Tack för att vi komma och hälsa på Pirat. Töserna tyckte det var en lagom stor ponny, snäll och nyfiket pigg.
Ser fram emot nästa besök.
Hälsn. Lisa, Tove & Linn i Trollhättan

15. mar, 2010

Patricia

Hej!
Tack för i söndags, Daniella längtar redan efter nästa.....Mkt prat om Pirat nu =O)
Mvh Fam Daoud

Webbsida 10. mar, 2010

Annette Persson Sandell

Hej! Vi var också på Visingsö och provred Reitlands. Tyvärr räckte våra kunskaper inte till för att våga köpa honom, men vi blev nästan "förhäxade" av hans vackra yttre och härliga rörelser... Mycket trevlig häst! Kunde inte riktigt släppa tanken på honom, så vi Googlade på hans namn och hamnade på er sida. Kul att se att han fått det bra! Ser med spänning fram emot att få följa hans utveckling i dagboken! Lycka till med honom framöver!

4. mar, 2010

Emelie

nu vill vi läsare ha uppdatering igen:)))) köppte ni ruttger?

12. feb, 2010

Trixie

Hejsan
jätte fin hemsida roligt att läsa fina bilder =)

5. feb, 2010

Helene Tutturen

Hej igen!
Nu har jag tittat lite närmare på er nuvarande och tidigare söta 4-benta vänner. Kul med alla bilder, dagböcker och sånt!
Vill bara berätta att Cress stoföl -98, Mälby Clove är efter Molstabergs Sandstorm, inte Action Man. Tror hon är en perfekt mix av mor och far!:) Hennes tre föl heter Mälby Caraway, M Cardamom och M Cinnamon. Mälby Cardamom har vi träffat ute på lite hopptävlingar.
Ha det gott!
/Helene

2. feb, 2010

oss själva

Bra att vi fick en spark där bak - nu har vi kommit igång lite igen.
Hillevi o Hanna

2. feb, 2010

Emma

är det inte dax att uppdatera hästarnas dagböcker snart? :)))

25. dec, 2009

Louise Nilsson

Heej :) väldigt fin hemsida.
jag tänkte bara fråga vad den där stamtavle sidan hette?

//Louise Nilsson

Webbsida 19. dec, 2009

Fam. johansson

Tack för besöket på hemsidan! Er sida är lika fin.
Vi vill passa på att önska er en RIKTIGT GOD JUL

3. dec, 2009

Monica

Hej fick upp din sida bara så där, och där var ju en hund. Alltid roligt med andra hundägare.
MVH Monica

Webbsida 27. nov, 2009

i-b

Är in och spanar via 123s jule ljus,och vad finner jag?
en trevlig sida om häst och hund och diverse djur!!! trevlig 1:advent!

25. nov, 2009

Helene Tutturen

Hej!
Har just tittat på lilla Cress när hon hoppar. Kul! Jag och min dotter Elin är stolta ägare av Mälby Clove, Cress stoföl -98. Världens gulligaste och raraste lilla häst! Extremt sällskaplig - särskilt med människor - och en väldigt underhållande, rolig och finurlig ponny med mycket egna idéer. Vi köpte henne av Nette för snart 4 år sedan och lite hopptävlingar har det hunnit bli för henne också.
Tack för titten på vår ponnys fina mamma!
/ Helene Tutturen

15. nov, 2009

Joel Hallberg

Hej, kul sida ni har fixat. Men lite bilder på fastkörningar är ju alltid kul å se ;)
/Joel

7. nov, 2009

Martina Johansson

Hejsan igen:D, kikar titt som tätt på er fina hemsida och på finaste lille Piraten. Alltid lika roligt när ni uppdaterar med filmer och bilder,senast m jättefin film från tävling o hittade dessutom lite andra filmer som Hanna gjort på youtube. Pirat ser så fin ut och Hanna och han är ett så snyggt ekipage:) Verkligen urfina! Ge Piraten en bamsekram från oss, vi saknar honom mkt mkt o tänker massor på honom,är så glada över att han har det så bra hos er. Må så gott allesammans i höstmörkret.
Varma hälsningar från Motala.

5. nov, 2009

Lena Lernbring

Hej! Vilken jättefin hemsida Ni har! Kanske man skulle försöka fixa en själv... Här skulle nog Pompe trivas.
Mvh Lena L

1. nov, 2009

LEB

Va fint de blev...

Webbsida 31. okt, 2009

Lisa Persson

Hej på Er!
Vilken trevlig hemsida ni har. Roligt att Ni hittat till Lilla Perstorps hemsida också. Tack för besöket.
Ja de blir mycket trevliga avkommorna efter Veronas Bo-Gi, verkligen!
Jag har åter min gamla Orchard's Bonne Louise dräktig med honom och vid ett eventuellt stoföl nästa år kan Ni ju alltid återkomma då...
Jag fick själv köpa Orchard Bonne Louise år 2004 då hennes ägare i Holland som jag känner mycket väl sedan tidigare blev sjuk och därav blev han tvungen att sälja sina dåvarande hästar.
Dessutom har jag även kontakt med de Hollänska uppfödarna bakom Orchard stuteriet där och även de kan ha intressanta bra avelsston till salu. De är mycket kunniga och framgångsrika i Holland med sitt avelsmatrial.

Grattis till Era framgångar och Lycka Till även i fortsättningen med Era fina ponnier!

På återhörande!
Med vänlig hälsning
Lisa Persson

Webbsida 10. okt, 2009

Göran

Hej på Er på Gaseberg !

Läst en massa om Er, testade bl.a. Carls pussel, Carl, kan Du inte skriva ner en del om andra världskriget det vore kul eftersom Du kan så mycket.
/Göran

30. sep, 2009

rune odelius

Hej Jag Har Bott på Gaseberg

det var kul att läsa denna historia

Häls.RUNE

12. sep, 2009

Martina

Stort grattis Hanna och Pirat till segern och andra platsen i den senaste dressyrtävlingen! Vilka fina poäng, grattis, grattis :)Ge Piraten en stor kram från oss och lycka till framöver!
Ida, Mats och Martina

16. aug, 2009

ida söderberg

hej !
såg på nån hemsida att ni ville ha kontakt med nån som känner till vart sedra är och så.. :)
och nu äre så att det är jag som äger den lilla sötnosen ! :D och hon har det jättebra...
har blivit så fin & har jättefin form !
om ni vill ha mer info & kontakt och så.. så maila mig istället ! :D
mvh ida söderberg

27. jul, 2009

iza och hedda wallin

hej! fick tips från ida om er fina hemsida! det är vi som hade pirat före ida. kul att se han! han ser pigg och glad ut! Skicka gärna bilder och filmklipp till oss. och pussa och krama honom jätte mycket från oss!stort lycka till med han! hälsningar iza och hedda!

20. jul, 2009

Lina

Hejsan! Såg att ni hade tagit kontakt med Helen Karls. Vad Buggan har blivit fin. Va med när hon föddes och när ni köpte henne. Det är jag som äger Zoraya nu, sen 2006. Hörde att Buggan fick ett föl som dog, vad tråkigt. Har själv fått ett fantastisk hingstföl efter Metall men det är de sista fölet för "Aya" Hon har blivit trött på att fostra bebisar. Ha de bra och lycka till med Buggan i framtiden. Mvh Lina

Webbsida 18. jul, 2009

Helen Karls

Hej, vad kul att se kort på Bogaloss! Vi har ju som sagt Zoraya på lån till min dotter, så hon är inte betäckt i år, utan ska ut och visa sej på hoppbanorna. Hon är en jättetrevlig tjej, lugn och snäll, tar väl hans om min lilla Linnea.Zoraya verkar som hon tröttnat på att vara mamma, "lånar" gärna ut sin fölunge till de andra stona i hagen. Titan, som bäbisen heter, är nog den bästa fölunge jag sett, han rör sej FANTASTISKT i alla gångarter och är trevlig att hantera.Dessutom är han väldigt snygg, ska försöka att visa honom innan sommarens slut.Så är ni sugna på en liten hingstunge, blir maxad D-ponny, så slå en signal.
Ha det bra, ni kan ju alltid följa "Aya"s väg till tävling på min hemsida.

Mvh Helen Karls

Webbsida 16. jul, 2009

Netti Bollefors

Hallå vad roligt att se syrran, de verkar vara lite lika i temp :)
Hör av er om ni är nyfikan på Dante!
Ha det

14. jul, 2009

Ida

Hejsan Hanna:)
Stort grattis till dina o Piratens jättefina poäng i senaste dressyrtävlingen:D Grymt bra! Ge Pirren en stor kram från mig och ha det så bra!
Kramar Ida:):)

14. jul, 2009

Ida

Hejsan Hanna:)
Stort grattis till dina o Piratens jättefina poäng i senaste dressyrtävlingen:D Grymt bra! Ge Pirren en stor kram från mig och ha det så bra!
Kramar Ida:):)

5. jul, 2009

Lovisa

Hejsan! Nu gör jag som hanna vill o skriver ett medelande.:) Jag har haft superskoj o tack för jag fick komma hanna m familj:D vi syns o hörs!
//Lovisa

10. jun, 2009

Martina Johansson

Hejsan Hanna och Hillevi m fam!

Sitter med tårar i ögonen och tittar på er fina hemsida! Vilka fina bilder, filmer, berättelser... och jag förstår vilka fantastiska och tålmodiga människor ni är! Jag vet ju att ni haft mkt probelm m Pirats ben och jag är verkligen jätteledsen att det blev så. Jag ser bilder o filmer på Hanna och Pirat och det ser ju fantastiskt fint ut (blir tårögd), Hanna vilken dressyrdrottning!! Detta alla skador till trots, tänk om han varit friskare och Hanna kunde ridit honom ännu mer...men det ser verkligen jättebra ut! Det syns att Pirat verkligen trivs hos er, minns att vår Ida helst ville att Hanna skulle köpa honom.

Hela familjen har studerat sidan om och om igen idag och vi hoppas, hoppas av hela våra hjärtan att Pirat får vara frisk nu och så att Hanna äntligen får möjlighet att rida och tävla honom som hon önskar. Än en gång, vi är verkligen ledsna att det blev så här och vi älskar den här ponnyn och önskar er allt gott framöver och i framtiden.

Vänliga hälsningar Martina

10. jun, 2009

idahaglund

Hej Hanna:)
hoppas allt är bra med dig och pirat och så kul att han äntligen är bra nu igen:)
Han ser ut att må jättebra!
Vår lilla prins:D
Ska du tävla något snart?
Om du har lust får du jättegärna skicka lite bilder till min e-mail:)
Ha det bra och ge Pirat en stor puss och kram från mig:)
Kramar från ida:)

3. jun, 2009

Ulrika

Vi har nu haft Sedra i 2 månader och det är inga problem med någon form av hälta. Balansskor gjorde susen. Nu har hon även hoppat lite och det gick alldeles utmärkt. Veterinär har kollat henne så det var ok. Synd med allt omkring henne med försäkringar och dyl. Alldeles underbar häst!

26. maj, 2009

Bittami

Syrran kollade in din hemsida. Snygg. Ska nog skaffa en själv snart.

Webbsida 20. maj, 2009

Mikaela Bergström

Hej!
Det var ingen roliga historia med Bogaloss =( Jag hoppas att hon har återhämtat sig efter alla omständigheter. Usch vad tråkigt...

Ni har gjort en super fin hemsida.
/Mikaela Bergström

19. maj, 2009

Maria

vi är så ledsna o gråter när vi läser din berättelse om Boggan o det stora FINA hingstfölet som inte kunde få leva vidare i denna värld. fy farao så tråkigt att höra!!!förstår verkligen att ni är ledsna o uppgivna. Men det vänder, håll ut o ta väl hand om den duktiga o fina ledsna mammastoet, det vet jag att ni gör. stora tröstekramar från Mia Cornelia o Lovisa

Webbsida 17. maj, 2009

Anna Jarnald

Riktigt duktigt ridet idag Hanna! Nu är det bara o trimma på tills nästa gång;)
Ses i morrn!

Webbsida 16. maj, 2009

Erica

Hejsan. Ser att ni också blivit lurade av Mimmi Engberg (hon sålde en oförsäkrad häst till mig redan 2003 på samma sätt som till er, med garanti om att den var försäkrad, jag fick aldrig papperen, hästen visade sig vara oförsäkrad och skadad redan vi köpetillfället) så det verkar hon ha satt i system. Har ni läst senaste nr av ridsport där det står om henne? Ta gärna kontakt med journalisten där om ni ej redan gjort det så vet de hur många som är drabbade och tillsammans kanske vi kan sätta dit henne?
Fin hemsida förresten med mycket innehåll=) Kika gärna in på min... MVH / Erica

Webbsida 5. maj, 2009

Carina F Larsson

Gud va kul att få se en bror till våran lilla Flox. Har även träffat en syster till dom och jag måste säga att de är lika : ) Våran Flox blir två nu i maj och han är helt underbar att ha att göra med. Välkommen till våran hemsida för där har han en egen hörna bland alla hundar.... Mvh från Åmål

2. maj, 2009

jenny hansson

super fin sida ni har! ;D myckt bra gjort, hoppas bara de kommer lite bilder på er oxå ;);)

Webbsida 29. apr, 2009

Mia

Hej alla på Gaseberg, vilken fiin hemsida ni har gjort!! har ännu inte hittat några foton på er dock..? men många på hästar, hundar o traktorer:)

15. apr, 2009

Anne

Hej på er!
Jätte mysig hemsida.
Fina bilder och man blir lite törögd när man läser om vår underbara Cress. Hon är helt suverän.
Kramar från Sundquist.